Skal din traktor have nyt batteri?

Det er ikke alle der har en traktor – men de der har en traktor eller bare de som arbejder med traktorer ved, at en traktor uden velfungerende batteri er ingen ting værd. En traktor er uundværlig hvis man er landmand og marken skal pløjes og plejes. En traktor er markens superhelt – før i tiden havde man heste der gjorde arbejdet. I dag bruger man maskiner til at høste og pløje marken. En traktor fungerer med et batteri – ligesom du kender det fra biler. Der er ikke så ofte at traktorer skal udskifte batteri – men af og til kan det være nødvendigt.

Hvis man ikke har erfaring med traktorer og er ny i branchen, så behøver alt ikke at være besværligt. Du kan få hjælp og vejledning i forhold til nyt batteri til din traktor af professionelle og erfarne batteri sælgere. Erfaring er vigtigt, det siger også noget om kendskabet til markedet. Du skal have det bedste til den bedste pris. Det betyder også at det ikke altid er den billigste der er god – kvalitet kan koste, men ikke mere end hvad du har råd til.

 

Forkæl din traktor!

 

Det er lidt sjovt, vi forkæler og selv rigtig meget – vi kan hurtigt finde undskyldninger til selvforkælelse, til gengæld kan vi hurtigt glemme, at pleje vores ejendele – især de dyreste. En traktor er ikke noget billigt noget, man bare lige køber, det er en investering. Derfor er det også vigtigt at pleje den. Vidste du at Jysk Akkumulator Service ud over at sælge batterier til traktorer også tilbyder service. De står for at sammensætte truck- og traktor batterier i nye og brugte batterikasser. Batterikasserne bliver selvfølgelig renset og klargjort, først derefter bliver celler sammensat efter dine ønsker. At det sker efter dine ønsker og behov betyder at du får holdbare løsninger – uanset dit behov, halve løsninger er ikke løsninger.

 

Forkøl din traktor med en et nyt batteri. Det er ikke så ofte du skal have et nyt batteri, men når du så skal, så bør du gå efter det bedste på markedet, således sparer du penge på sigt.

 

Voksne har svært ved at ønske sig ting og sager – og det kan være svært at være kreativ. Men hvorfor ikke give et traktor batteri som gave til Onkel Anders? Han vil synes det er en sjov gave, ud over du giver Onkel Anders en sjov gave, får du smilet fremme hos alle. Det er også en lidt anderledes og kreativ gave – du ved ingen andre har tænkt på det, derfor bliver din gave unikt og noget familien vil snakke om, også om 10 år. Der ud over kan traktor batterier være lidt dyre og hvis man skal have en nu og her, så har man ikke meget at vælge mellem på grund af tidspres. Derfor er det smart at have en ekstra traktor batteri på lager – så ved du, du altid har noget, hvis det hele skulle gå galt. Forkæl din traktor – eller giv en batteri i gave.