Er Bumper støvlen kommet for at blive?

Det er ikke mange år siden de første Bumper støvler ramte det danske marked, efter at have modtaget både ros og lovprisning på globalt plan for sit unikke design, og brandets særprægede fokus på støvler, der ikke blot var flotte og behagelige at gå i, men som hævede de noget mindre anvendte nøgleord indenfor den moderne designverden såsom “funktionalitet” og “robusthed” op på samme niveau som de oftere anvendte “moderigtige” og “lækre”.
Men er denne “dille” fra Italien kommet for at blive, eller er det blot en epoke indenfor fodtøjets historie, der snart vil gå i glemmebogen, efterhånden som nye og mere spændende brands og designs dukker op?
Måske ikke, for det er netop Bumper støvlens modige tro på at fodtøj ikke blot skal være pænt, men også kunne holde til livets mange strabadser, og give brugeren den helt rigtigt fodstøtte, der gør at Bumper støvlerne muligvis er kommet for at blive.

Hvad er en “Bumper støvle”?

For mange kan det være en anelse forvirrende at forstå helt præcist hvad en Bumper støvle er, især da mange anser Bumper støvler som værende en unik stil-art indenfor moderigtigt fodtøj, frem for blot et brand navn.

Bumper er et firma, der har specialiseret sig i fodtøj til kvinder, med fokus på individualitet: Deres drøm er ifølge dem selv, at skabe fodtøj til kvinder, der ikke blot er smukke dele af enhver kvindes egen personlige tøjstil, men som også er en behagelig hjælp i hverdagen, tilpasset forskellige kvinders livstile. Disse støvler er lige så tilpassede til lange vandreture i naturen, som til lange arbejdsdage på kontoret.
Bumper støvler findes i et hav af forskellige modeller og designs, alle med fokus på en flot og alsidig stil, øget komfort for selv de mest sensitive fødder, en pålidelig god kvalitet og et praktisk design der ikke hæmmer brugeren – Bumper støvler er derfor flotte, men funktionelle: Her behøver ingen lide for skønheden!

Pony støvler
De meste populære Bumper støvler på det danske marked netop nu, er kendt som “pony” støvler, hvilket skyldes at disse specielle støvler er udført i hvad firmet kalder “pony læder”.
Tag dog blot en dyb og lettet indånding, for ingen små nuttede ponyer med store, sørgmodige øjne måtte lade livet for Bumper støvlernes skyld, da de er lavet af det samme læder som alt andet fodtøj. Hvad der gør “pony” læder så særpræget, er at læderet er behandlet således, at pelsen forbliver intakt, hvilket giver støvlerne en helt særlige tekstur, og gør læderet langt mere robust end normalt.
Pony Bumper støvler fås i mange udgaver, lige fra vovede zebrastriber til klassisk sort, hvoraf nogle af de mere populære kan ses på https://www.mostersbutik.dk/shop/bumper-stoevler-259s1.html. Især den frække røde model, har udviklet en stødt voksende fanskarer, og vil formodentligt blive en af de mest solgte modeller til det våde, kolde efterår der befinder sig lige om hjørnet.
Bumper støvler indeholder alle stødabsorberende materialer i sålerne, der er med til at gøre støvlerne mere behagelige at gå i. Alle Bumper støvler er ergonomiske og håndlavede fra bunden.