Få besøg af gardinbussen

Går du og overvejer at fornye hytten med et par nye gardiner, men er du usikker på, hvilken type gardiner du ønsker, farvesammensætningen i forhold til resten af din bolig, størrelsen på dine gardiner og hvilken slags gardiner, der ville klæde dit hjem? Få besøg af den rullende gardinbus! Gardinbussen kører rundt i hele landet og er, præcis som navnet antyder, en bus der yder alle former for service i forbindelse med dit valg af dine næste gardiner. Gardinbussen er din fleksible service, der kommer når du kalder. Gardinbussen køres og betjenes af kompetente salgs- og servicemedarbejdere fra gardinbranchen, der har mange års erfaring og stor ekspertise inden for området. Med andre ord er du i de tryggeste hænder overhovedet muligt. Gardinbussen slår gerne et smut forbi dig til en uforpligtende samtale.

Gardiner spiller en stor rolle i forhold til hyggen og personligheden, du udtrykker gennem dit hjem. Det sætter rammerne for din indretning og den atmosfære, du og dine gæster træder ind i. Forskellige former og farver af gardiner giver rummene i dit hjem forskellige udtryk. Gardinbussen hjælper med at finde vej gennem junglen af gardiner.

 

Hvad laver gardinbussen?

Gardinbussen kører som sagt rundt i hele Danmark og hjælper danskerne med at træffe det rigtige valg omkring deres næste gardiner. Først og fremmest yder gardinbussen rådgivning og vejledning omkring, hvad der ville se godt ud hjemme hos dig. Det er selvfølgelig baseret på dine egne tanker, ønsker og ideer, men vores medarbejderes kyndige kunnen kan hjælpe dig med at sætte tingene i perspektiv og spæde til med nye ideer. Hernæst opmåles de vinduer, du ønskes gardiner til, hvorefter medarbejdere fra gardinbussen kommer med forskellige muligheder til dig. Det er selvfølgelig fuldstændig gratis at få besøg, foretaget mål og at have en samtale omkring de forskellige former for gardiner, der er mulige at få for dig.

 

Når du er blevet enig med gardinbussen om, hvilken slags gardiner du godt kunne tænke dig, fremsendes et prisoverslag i form af et tilbud til dig. Det er ganske uforpligtende og helt op til dig, om du ønsker at gøre brug af tilbudet til dine næste gardiner. Ligesom de andre ydelser, er dette også gratis. Hvis du har ændringer til den oprindelige aftale, kan du blot kontakte gardinbussen, og når I er kommet til enighed monteres gardinerne let og bekvemt i dit hjem af en kyndig medarbejder fra gardinbussen. Med andre ord skal du ikke løfte en finger!

Gardinbussen kører ud til dig, rådgiver, sender et tilbud og monterer. Det eneste, du skal sørge for, er at være hjemme under besøget.

 

Hvorfor bruge en gardinbus?

Der er mange smarte fiduser ved at anvende en gardinbus. De færreste mennesker kan finde tid til at gå på gardin-shopping i en stresset hverdag, og endnu færre har reel viden omkring de forskellige fordele og ulemper der findes ved markedets mange varierene gardiner. Den største fordel ved gardinbussen er de fleksible tider – Mødet foregår altid på dine præmisser og når du er hjemme. Du kan derfor aftale en tid med gardinbussen, der passer dig. De kommer direkte til din dør, hvilket er en anden fordel, da der dermed kan rådgives ud fra, hvad medarbejderen ser. Når du handler gardiner i en almindelig, fysisk butik, aner medarbejderen der ikke hvordan dit hjem reelt ser ud og vejleder derfor i blinde. Med et besøg af en gardinbus får du rådgivning, der er skræddersyet til dig og dit hjem og dermed kan du også træffe det rigtige valg, når du skal købe nye gardiner.

Deter hos gardinbussen muligt at købe sine gardiner med rentefri finansiering, hvis du ikke står med pengene til nye gardiner her og nu.

Kilde: https://www.akant.dk/