Top 3 fiskerestauranter i Ebeltoft!

Leder du efter et lækkert spisested i Århus omegn, og skal menuen stå på fisk, så får du her de 3 bedste fiskerestauranter i Ebeltoft. Alle tre restauranter byder på lækre fiskeanretninger, fødevarer af høj kvalitet og hyggelige omgivelser på Djursland i Østjylland.

Hvorfor fisk?

Der findes et utal af fordele ved at inkorporere fisk som en fast del af din kost! Fisk er proppet med omega-3 fedtsyrer, som har mange gavnlige effekter for stofskiftet. Ligeledes indeholder fisk masser af D-vitamin, jern og selen, som også har en lang række essentielle funktioner i kroppen. Fisk indeholder faktisk så mange gode vitaminer og olier, at sundhedsstyrelsen har dedikeret ét af de ti kostråd til at omhandle danskernes indtag af fisk. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at hver dansker indtager fisk som et led i sit hovedmåltid mindst to gange om ugen, og flere gange om ugen som pålæg. Der er altså god grund til at vælge en fiskerestaurant næste gang, du skal forkæle dig selv med et lækkert måltid!

Gourmetmad på kajen – Restaurant Stockfleth

Er du til en delikat frokost eller et smagfuldt aftensmåltid lavet på fødevarer fra lokale producenter, er Restaurant Stockfleth stedet for dig! Restauranten har et stort fokus på samarbejdet med de lokale fødevareproducenter, og derfor kan du med fordel indtage et bæredygtigt og velsmagende måltid serveret i naturskønne omgivelser i Ebeltoft havn. Havneområdet summer af liv og aktivitet, og du kan både nyde dit måltid udendørs med udsigt til kajen eller indendørs i de stilrene lokaler. Restauranten er anmeldt som den bedste fiskerestaurant i Ebeltoft, og du kan helt sikkert finde noget, der smager dig på deres velassorterede menukort med både kolde som varme retter! Du kan finde ud af mere om Restaurant Stockfleth samt booke bord på deres hjemmeside: https://www.restaurantstockfleth.dk/

Krostemning på hovedgaden – Molskroen Brasserie

Hos Molskroen Brasserie kommer man helt nær den franske brasserie-kultur, hvor der serveres enkle og velsmagende retter lavet på gode fødevarer. Stemningen er uformel og hjertevarm, og der er plads til mange gode timer i kroens behagelige miljø. Restauranten serverer ligeledes både frokost- og aftenretter, og har udover et speciale inden for fisk og skaldyr, også et velassorteret kød-udvalg. Kundeservicen er i top, og personalet er servicemindede og kræser om gæsterne. Herudover er maden velsmagende, velanrettet og inden for et fornuftigt prisleje. Alt i alt er Molskroen Brasserie klart et besøg værd!

Turistattraktion og velsmagende mad – Restaurant Karens Køkken

Hos Restaurant Karens Køkken kan du nyde både brunch, frokost, middag eller blot kaffe med udsigt til en af Jyllands største turistattraktioner, nemlig Fregatten Jylland. Udsigten akkompagneres med lækker mad tilberedt med kærlighed og nøje udvalgte råvarer. Køkkenet er både italiensk og fransk-inspireret, og udvalget af retter er bredt. Hos Restaurant Karens Køkken findes noget til alles smag, og stemningen er afslappet, behagelig og uformel. Restauranten har ligeledes et stort udvalg af fisk, som købes på det lokale fiskemarked og tilberedes i restaurantens dygtige køkken. Dit måltid nydes enten i restaurantens lyse lokaler prydet med store vinduespartier, så den flotte udsigt kan ses, eller ude på restaurantens skønne terrasse. Tag et kig forbi Karens Køkken, næste gang du er i Ebeltoft, og nyd også udsigten til Fregatten Jylland!