Sund ved hjælp af grøn te

Det er vigtigt at holde kroppen sund igennem hele livet. Kroppen er vores vigtigste organisme, som kan holde i rigtig mange år hvis man behandler den godt. Regelmæssig motion og et sundt indtag af fødevarer og drikke er en god og essentiel måde at holde kroppen sund på. En af måderne man kan holde sig sund på via drikkevarer er ved at drikke grøn te.

Afslappende og sund grøn te

Udover at te generelt giver en afslappende effekt som kan lindrende efter en hård dag, så er grøn te også kendt for at være både en smule opkvikkende og sundere end andre former for te. Grøn te kan hjælpe en til blandt andet vægttab, beskytte en mod sygdom, give bedre hud, bedre afslapning. Alt i alt en lang række fordele som et moderne menneske kan være interesseret i at få for at leve et langt og sundt liv frit fra sygdom. Alt kan selvfølgelig ikke klares med grøn te, men det er en hjælpende hånd på vejen mod en sundere livsstil. Et liv med mere overskud, glæde og energi til at klare de udfordringer som livet byder på. Jo sundere og mere afslappet og veludhvilet man er, jo nemmere er det at bevare overblikket når problemerne opstår.

Et middel mod stress

Stress er i vores moderne verden en størrelse der virkelig kan gøre både stor psykisk og fysisk skade, hvis ikke man passer på. Det siver ind igennem vores tankebaner og ud i hele kroppen, hvor det påvirker hele systemet. En daglig pause med en kop grøn te kan gøre underværker. Ikke kun indeholder teen den sunde virkning som tidligere nævnt, men det at sidde stille og drikke en kop varm te og bare kigge ud i luften, uden at lade sig distrahere af mobiltelefoner og anden larm, kan have en meditativ proaktiv effekt. Det er vægtningen af de små pauser i løbet af dagen, der gør at vi ikke opbygger en masse stress. I de små pauser får hjernen lov til at administrere de mange indtryk og informationer, hvis man bare slapper af og lader den flyde frit og man vil nemmere kunne finde løsninger. Modsat hvis man konstant presser hjernen med nye indtryk, her vil den i stedet bukke under for presset.

Både hjernen og kroppen får gearet ned i de små pauser, så kan man holde et par stykker af dem i løbet af dagen, vil man hurtigt lægge mærke til hvordan dagen flyder meget bedre og man bliver bedre til at bevare opmærksomheden og fokus og ikke lade sig gå på af irritationsmomenter. Grøn te er både afslappende og opkvikkende på samme tid og kan derfor være et godt alternativ til kaffe, der nogle gange kan opkvikke en på en mere anstrengt måde. Grøn te smager dejligt og gør livet sundere og mere behageligt. Brug det i de små pauser, som er nødvendige. Vi er jo kun mennesker og ikke maskiner der kan køre på fireogtyve timer i døgnet.