Lav nemt smukt broderi med påtrykte mønstre

Er du først lige kommet i gang med at brodere, kan det være, at du stadig har svært ved at få mønstret til at blive rigtigt, når du skal sidde og tælle hele tiden. Det kan derfor være en god ide, at du vælger et broderi med et påtrykt mønster.

Et påtrykt mønster er et mønster, der er trykt på det stof, som det skal broderes på. Det kan for eksempel være et motiv af en kat. Katten, sofaen den ligger i, garnnøglet den leger med, og alt det andet, der er på billedet, er alt sammen trykt på stoffet i de farver, som det skal have i virkeligheden. Det vil derfor være meget nemt for dig at finde ud af, hvor du skal sy med hvilken farve garn. Det er dermed slut med at tælle forkert.

Et godt sted at købe broderier med påtrykte mønster er hos Bella Broderi og Hobby. Det er en stor webshop, hvor de har specialiseret sig i at sælge garn, stof og mønstre til broderi og andre former for hobbyer. Det er derfor et rigtig godt sted at kigge, når du er på udkig efter noget nyt at brodere.

Broderi med påtrykt mønster er en god måde for børn at lære at brodere

Et broderi med påtrykt mønster egner sig også særlig godt for børn at lære at brodere. Med det påtrykte mønster vil det være meget overskueligt for dem, hvor de skal sy, og hvor de ikke skal sy. Det er med til, at de koncentrere sig om at lære de forskellige teknikker, som de forskellige sting, inden de også skal koncentrere sig om de forskellige mønstre, og hvordan de skal se ud.

Broderi er en god måde for børn at sidde stille og koncentrere sig om at skabe noget. Det er sjovt for barnet at have lavet et flot broderi, der kan komme i en ramme og hænge på væggen, eller som kan blive sat på noget stof, så det kan bruges som en pude. Barnet kan enten beholde det selv eller give det som gave. Barnets bedsteforældre vil helt sikkert glæde sig meget over at få en smuk, broderet pude til deres sofa.

Køb broderi med påtrykt mønster med og uden garn

Når du køber broderi med påtrykt mønster hos Bella Broderi og Hobby, kan du vælge at købe et mønster, hvor du kun får stoffet med tryk på. Så må du selv skaffe garnet. Det kan være, at du har en masse garn liggende fra en anden gang, du har broderet. Det kan også være, at du har arvet en masse garn.

Du kan også vælge at købe et påtrykt mønster, hvor garnet medfølger. Det er en god måde for dig for at få alt det garn, som du får brug for til broderiet. Ofte vil der være nogle farver, som du ikke skal bruge så mange af til et broderi. Så kan det være smart, at du ikke skal ud at købe et helt nøgle af det.