Sådan laver du en god WordPress hjemmeside

Det er blevet utroligt nemt at lave hjemmesider, man behøver slet ikke kunne programmere. Dette var ellers en nødvendighed for få år siden.

 

Nu kan man bare benytte sig af et de såkaldte CMS systemer, som er programmer til at lave hjemmeside i.

 

Det største og nok bedste program til dette formål er WordPress. Det bliver brugt at millioner verden over og det er desuden fuldstændigt gratis at bruge. Det eneste du skal betale for, er at købe et domæne og webhosting.

 

Skal din hjemmeside kunne noget ekstra eller være lidt ekstra lækker, så er der rigtigt mange dygtige udviklere, som kan lave en WordPress hjemmeside meget billigt. Selvfølgelig afhængig af, hvor meget der skal kodes.

 

 

Gør din virksomhed synlig på nettet

 

Der kan være store fordele for din virksomhed, hvis den er synlig på Internettet. Flere og flere danskerne finder oplysninger på nettet, ligesom flere handler på nettet.

 

Er din virksomhed derfor ikke på nettet, så går den glip af det største marked, som findes. Og nettet er efterhånden populært i alle brancher. Se bare på salg af garn på nettet, hvilket er steget kraftigt. Det er ellers et marked, som man må formøde har mange ældre aktører.

 

Dette vidner om, at ung som gammel bruger Internettet, når de skal undersøge noget eller købe produkter.

 

Selvom din virksomhed måske ikke direkte sælger produkter over nettet, så kan en hjemmeside med oplysningerne være guld værd.

 

For det første kan forbrugerne læse noget om virksomheden, hvilket de kan bruge til at screene om virksomheden er noget for dem. Dernæst kan siden bruges til kontaktoplysninger, så mulige kunder kan ringe og høre nærmere.

 

Uden en sådan hjemmeside, så havde forbrugerne bare fundet en konkurrent på nettet, som de så havde kontakt og endt med at handle hos.