En ølsmagning sætter festen i gang

Står du og skal arrangere et brag af en fest, som f.eks. en polterabend eller en ekstra god aften i byen, så kan du med fordel krydre den med en spændende ølsmagning.

Der er ikke noget som sætter en god aften i gang, som en ølsmagning blandt vennerne. Man får overraskende meget øl på kort tid, hvilket er med til at løfte stemningen.

Samtidig bliver ens smagsløg udfordret på helt nye måder, da vi har det med at drikke se samme øl hver gang vi drikker øl. Mange er derfor slet ikke klar over de mange forskellige slags øl som findes. Dette er alt fra overgæret til undergæret øl, og øl med meget humle og mange andre slags spædende slags.

Der er simpelthen et utal af parametre bryggerierne kan ændre på, så øl kommer til at smage meget forskelligt. Samtidig kan man lave det til en gættekonkurrence, så man blindsmager øllene først, og så skal gætte om det f.eks. er en porter eller en stout øl.

Skal du selv stå for smagningen?

 

Først skal du finde ud af om du selv vil stå for smagningen eller du vil have et firma til det. Hvis du selv skal stå for det, så kræver det at du besøger nogle specialbutikker og får købt en masse spændende øl.

Derudover kræver det også, at du enten ved en masse om de øl, som bliver serveret, eller at du i det mindste læser op på den og på ølsmagning generelt. Der er nemlig næsten halvdelen af oplevelsen, at man hører en masse spændende information om de forskellige slags.

Der er ofte en masse anekdoter om denne øls opståen i det 1600 århundrede, eller andet sjov information til at gøre legen sjovere.

Det bedste er derfor oftest at få noget dygtige specialister i ølsmagning til at forestå smagningen, så er man garanteret et brag af en oplevelse. Samtidig er det blevet rigtigt billigt at få folk hjem til en og arrangere ølsmagning, da der efterhånden er mange udbydere og stor konkurrence.

En anden ulempe ved selv at stå for ølsmagningen er, at man ikke selv kan deltage på samme måde og man ikke selv for den spændende oplevelse ved at smage en masse øl man ikke kender og gætte på mærker mv. Det er næsten synd at snyde sig selv for dette, når smagningen er ment som et socialt arrangement med alle vennerne.

 

Sådan finder du en god udbyder af ølsmagning på nettet.

  • Undersøg de forskellige udbydere på nettet.
  • Find nogle stykker, som ser spændende ud og kontakt dem.
  • Læs eventuelt anmeldelser fra tidligere brugere.
  • Benyt eventuelt en af de mange tjenester til indhentning af 3 uforpligtende tilbud. Et eksempel på dette er http://tasteoffer.dk/oelsmagning/
  • Forventningsafstem med virksomhed, hvad det er for et arrangement og hvad du har af ønsker til smagningen.
  • Spørg ind til deres baggrund og hvorfor de har valgt at arrangere ølsmagninger for folk. Det er de mest passionerede og nørdede folk, som ofte er bedst til at give en fantastisk oplevelse. Her er det nemlig lysten og interessen, som driver værket.