Opbevaring? De fleste taler data, jeg snakker om indbo og møbler

Jeg går til dagligt på et uddannelsesforløb i data sikkerhed og de sidste 3 uger har det handlet om datasikkerhed og ikke andet. Det er meget,meget teoretisk. Og meget tørt stof – drik godt med vand til, siger vi spøgende om pensum.

Men heldigvis – der er andre ting i mit liv, der kan få min puls i omdrejninger! Bare hør her : Om 2 uger skal jeg flytte fra mine forældre og ind i mit nye hjem som er en ungdomsbolig på Amager. Problemet – eller rettere udfordringen – er at jeg skal flytte sammen med kæresten, der også studerer data sikkerhed. Og den forbindelse har vi talt om at det er nødvendigt med opbevaring af nogle af vores møbler.

Vi lader tilfældet råde og kæresten bestemme, hvem der skal stå for projekt “opbevaring af møbler”.

Opbevaring
Opbevaring – tørt, tak! ..på både den ene og den anden måde!

Bevares, vi har tilsammen kun 50 kvadratmeter med møbler og gammelt indbo. Men derfor kan vi godt være kræsne – og det er min kæreste (ellers havde hun aldrig fundet mig, doh!). Hun vil ha’ opmagasinering i en opvarmet lagerhal og så skal vores indbo opbevares tyverisikret.

Er der vægtere?“, spørger hun alle, hun kontakter. Smart pige!

Opbevaring – tørt godt og sikkert

Jeg skrev før lidt ironisk om, hvor tørt det kan være at låse og lære om datasikkerhed og om korrekt opbevaring af data. Det dobbelt ironiske ved det er, at når det handler om opbevaring af vores møbler, så er der ingen vej uden om – VI VIL HA’ DET TØRT (OG SIKKERT).

Bevares, vi vil ha’ begge dele til den rette pris.

Mvh
Allan Zakarias og Githa Suhara