Hvordan kan du bedst udnytte en halvhøj seng på dit børneværelse?

Hvis du har brug for at udnytte pladsen i dit barns værelse ekstra godt, kan en halvhøj seng være løsningen for dig. Den giver den nødvendige soveplads samtidig med, at den giver mulighed for at udnytte pladsen under sengen på mange forskellige kreative måder.

Ekstra legeområde

Du kan for eksempel bruge pladsen til at skabe et ekstra legeområde til dit barn. Her er nogle forskellige eksempler på dette:

  • Hule: hænge nogle flotte gardiner eller tæpper ned fra sengen og dæk gulvet under sengen med en madras. Pynt evt. med puder og lyskæder for at gøre det til en hyggelig hule for dit barn.
  • Sørøverskib eller rumraket: Lav et tema og gå helt ud. Mal f.eks. siderne som et sørøverskib og gå all-in med kostumer og rekvisitter til en fantasifuld leg.
  • Prinsesseslot eller ridderborg: Lav sengen til et slot, hvor prinser og prinsesser kan bo og hvor dit barn ovenikøbet kan sove som prinsessen på ærten.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad det ekstra legeområde skal være.

Mange du opbevaringsplads? Her kan en halvhøj seng også bruges

Man behøver ikke bruge den ekstra plads som legeområde. Hvis værelset i forvejen er småt, kan det være en fordel at bruge den ekstra plads til opbevaring. Det kan både være til skuffer og skabe, og I kan opbevare alt fra legetøj til udklædningsdragter eller skolesager under sengen.

Hvad skal du huske når du vælger en halvhøj seng?

Når du skal ud og investere i en ny seng, er det vigtigt at huske på sikkerheden, da det jo er dit barn, der skal bo i sengen. Derfor er der vigtigt at vælge en god og sikker halvhøj seng. F.eks. kan du finde sikre og slidstærke halvhøje senge hos forhandlere som Manis-h.