Find perfekt balance mellem design og funktionalitet med loftlampe

Skal du ud og investere i en ny loftlampe er der forskellige ting, som du skal sørge for at have tænkt inden. Uanset hvad du finder til hjemmet så handler det altid om at gøre sig klart, hvorvidt man går mest op i design og æstetik eller funktionalitet og det praktiske. For der vil altid være én af delene, som er vigtigst. Det kommer meget an på hvor i hjemmet en ting skal være, og hvad den skal bruges til. For eksempel kan det være, at man skal købe en ny loftlampe og her er det meget vigtigt, at man overvejer om det er en dejlig hyggebelysning den skal give, eller et reelt og godt lys. Skal den for eksempel være i gangen ønsker man nok en os glo ball, som er en lampe, som giver et skønt lys, hvor man kan se alt. Er man derimod ude efter en loftlampe til et hjørne i stuen kan det være, at det mere er en hyggebelysning man er ude efter.

Vælg din loftlampe med omhu

Det, at man går efter en lampe, som er mere pæn end den er praktisk er slet ikke en dårlig ting. Måske er der nogle, som synes, at det lyder fjollet, men det er dog blot fordi, at de mangler æstetisk sans. For en loftlampe kan i sig selv give en skøn stemning i et hjem, selvom det ikke nødvendigvis er en lampe, som man kan bruge til at læse med. I nogle tilfælde kan man også finde en loftlampe, som er god til begge dele. Køber man for eksempel en foscarini twiggy vil man opleve, at denne loftlampe kan bruges til både det funktionelle og det æstetiske designmæssige.

 

Af og til vil det være nødvendigt at høre en designer om hvad de kan anbefale. For er man ikke så vant til at købe nye ting til hjemmet kan det være svært at forestille sig hvad man skal købe. Selvom en loftlampe ikke virker som et stort projekt kan det dog hurtigt blive det, hvis ikke man aner hvad man er på udkig efter. Man kan også hente masser af inspiration hos  Andlight.dk, hvor de har et bredt udvalg af mange forskellige loftlamper. Her kan man både finde den klassiske os glo ball og foscarini twiggy, som er de loftlamper, som mange designere anbefaler, at man køber.

En loftlampe til hvert et rum

At installere en loftlampe i et hjem er ofte en stor opgave, som kan tage noget tid. Derfor kan man lige så godt få det bedste ud af det, hvilket man blandt andet kan gøre ved at installere mere en en loftlampe af gangen. Har man i forvejen købt en os glo glo loftlampe til et rum kan det være, at man med fordel kan købe den samme lampe til de andre rum. For når man alligevel er i gang med at sætte lamper op kan man lige så godt sætte mange lamper op på en gang.