Tag en coach uddannelse og udvikl dig fagligt

Der er rigtig mange gode grunde til at tage en coach uddannelse, og det er der da også mange der har fundet ud af. Normalt vil man se, at dem som tager sådan en uddannelse er inden for erhvervslivet. Det er således meget sjældent, at man ser private personer, som tager sådan en uddannelse. Det er klart, at det sker, men meget ofte vil det være efter at have været i en stor organisation i lang tid. Især hvis man har været et sted som hæren vil man være motiveret for at tage en coaching uddannelse. For i hæren og militæret finder man ud af hvad folk rent faktisk er i stand til. Det gør, at man ønsker at videreformidle dette. For det er altid bedst hvis man kan få folk til at udfolde deres potentiale på den bedste måde. Og har man set hvordan folk kan løbe hurtigt og generelt udfordre deres mentale helbred så ved man, at man godt kan få folk derud. Det kan man i hvert fald hvis man vælger at tage en coach uddannelse. For den er så effektiv og så god, at man kommer til at lære rigtig meget. En god og effektiv coach uddannelse er en god investering for en virksomhed, der sender sine medarbejdere afsted.

Få privat underviser til coach uddannelse

Skal man lære noget nyt vil de fleste vide, at den bedste måde at lære på er ved at have en privat person til at hjælpe en. Man bør altid have en enkelt coach, som kan gå rundt med en og som kan undervise en. Er man et hold på tredive elever og kun en enkelt lærer vil man aldrig få lige så meget ud af det. Netop derfor er det en god ide at sørge for at finde en coaching uddannelse, hvor du har underviseren helt for dig selv.

 

Du får især støtte ved hjælp af telefonen. Det vil sige, at en stor del af den coach uddannelse du tager foregår telefonisk. Det har især én fordel, som er det geografiske aspekt. Finder du ud af, at den bedste coach er at finde i det nordlige Jylland er dette ikke en hindring. For I skal alligevel aldrig møde hinanden, men blot snakke sammen af og til. Det gør, at du kan få en endnu bedre coaching uddannelse. I telefonen vil vedkommende give dig forskellige øvelser. Disse øvelser skal du meget ofte foretage på dig selv. Det minder lidt om terapi, men er dog væsentligt mere praktisk end almindelig kognitiv terapi.

Tag en coaching uddannelse bestående af fem moduler

Inden du går i gang med en coaching uddannelse bør du altid undersøge hvor meget undervisning der er. For hvis der blot er et par timer over et par gange er det slet ikke nok. Kan du derimod se, at du vil have mange moduler med meget undervisning så vil du uden tvivl lære endnu mere. På den måde får du også mere for pengene.

 

Når du tager uddannelsen vil du normalt skulle sætte tre dage af til det. Gør du det hos din arbejdsplads er det derfor vigtigt, at du får lov af din chef til at holde fri tre dage. Det er noget de fleste chefer sagtens kan acceptere. På hvert hold skal du cirka gå med omkring 24 mere. Det vil sige, at du på coach uddannelsen får mødt en masse nye mennesker. Det kan være spændende i sig selv da de andre studerende på uddannelsen utvivlsomt også har nogle gode pointer og nogle gode ting at sige. Det er altid godt at have andre man kan sparre med og udvikle sig sammen med.