Styrk din økonomi med studierabat og gode tilbud

Studierabat giver dig tid til at fokusere på studiet

Når man er studerende kan det være svært, at få råd til det hele. Der skal både betales husleje, dyre studiebøger og forsikringer, samtidig med, at man ogsågerne vil have råd til at have det sjovt. Ture i biografen, rejser og koncerter kan nemlig ogsående med at koste en del, og mange studerende søger derfor et deltidsjob uden for deres studie. Disse jobs kan dog frarøve vigtigt opmærksomhed fra dit studie, og det er derfor vigtigt at holde øje med de mange andre muligheder du har for at spare penge som studerende.

Du kan blandt andet få tilbudt en god studierabat hos mange virksomheder, som har et godt øje til deres studerende kunder. Her kan du ofte få 10% eller 20% rabat, hvis du kan fremvise et gyldigt studiekort. Påhttps://www.studiedeals.dk/studierabat/ kan du fået bredt overblik over de forretninger, som oftest tilbyder rabat til unge studerende. Det kan være alt lige fra biografer til restauranter og online tjenester, som gerne vil have fat i de yngre kunder.

Husk et gyldigt studiekort, når du skal have studierabat

Når du skal kræve din studierabat, bør du altid kunne fremvise et studiekort. Dit studiekort bør have dit navn, studienummer og et billede, der tydeligt viser dit ansigt. Det er derfor dit ID, når du leder efter den gyldne rabat. Det er ogsåvigtigt, at dit studiekort informerer forretningen om, at du stadig er en aktiv studerende. Derfor bør kortet fremvise den dato du startede med at studere, samt den dato kortet stopper med at være aktivt. Nogle uddannelsesinstitutioner skriver ikke dato på deres studiekort, men frygt ikke – hos mange lokale biografer kan du få sat et lille klistermærke på, som validerer for kortets gyldighed.

 

Når du får din studierabat, kan du derfor hurtigere fåråd til de ting, som du går og ønsker dig. Det gør det muligt at fåråd til en ny jakke, eller en spontan tur i biografen. Det er nemlig ogsådisse småting i hverdagen, som gør det hårde studieliv lidt nemmere at komme igennem. Det er ikke alle forretninger der skilter med deres studierabat, sådet er vigtigt at du altid spørger om rabatten ved kassen. Du kan ogsåtilpasse dine indkøb og regninger, ved kun at handle hos forretninger med god studierabat.