Rejs dig op og gå en tur

Når man sidder i den samme stilling en hel dag, kan det ofte være nødvendigt at komme lidt op at stå engang imellem. Udover at det er godt for din ryg ikke at være i den samme position i løbet af en lang arbejdsdag, er det også godt for hovedet at komme lidt væk fra arbejdet.

Det behøver ikke at være en tur på mere end 2 minutter. Det kan sågar bare være en gåtur hen for at hente et glas vand, eller udenfor for at få et lille øjebliks frisk luft. Det at du kommer lidt væk fra din stol og får skiftet stilling er i hvert fald rigtig godt for dig og din arbejdsmorale.

Invester i holdningskorrigerende tøj

Hvis du oplever, at dine rygskader og din holdning er et reelt problem, er det ikke altid nok bare at gå en tur eller hente et glas vand. Og hvis disse rygskader er kommet, fordi du netop sidder meget ned, er det vigtigt, at du gør noget ved det. Og det kan du eksempelvis gøre ved at investere i holdningskorrigerende tøj.

Denne type tøj er lavet til at justere på din holdning, så den bliver sundere og mere rank. Så det er altså helt perfekt, hvis du har problemer med din ryg, når du sidder og arbejder.

Så få fat i noget holdningskorrigerende tøj og oplev, hvordan din holdning, og dermed også din arbejdsmorale, hurtigt vil blive forbedret.

Lav rygøvelser

Hvis du ikke er så fan af ideen om at skulle investere en masse penge i holdningskorrigerende tøj, kan du også blot vælge at lave nogle simple styrketræningsøvelser for ryggen. Det er vigtigt, at ryggen ikke sidder fast i den stilling, som du sidder i hver dag, når du sidder og arbejder, og her kan styrketræningsøvelser for ryggen lige være sagen. Du kan både lave øvelserne, imens du rent faktisk arbejder, men du kan også sørge for at lave dem, når du kommer hjem fra arbejde, hvis du gerne vil have, at det skal blive udført helt korrekt. Derudover kan du også tænke lidt over, hvordan du sidder, mens du rent faktisk arbejder. Hvis du eksempelvis tager dig selv i at sidde meget krumrygget, kan du prøve at minde dig selv om at sidde mere oprejst.