Overvej om du falder i disse fælder, hvis du ikke har en kæreste

Sådan finder du lettere kærligheden

 

Savner du at mærke bruset i maven, når du ser en person, som du er forelsket i? Så er du langt fra alene. Der er masser af mennesker, der er trætte af at være alene, men som har svært ved at knække koden, blive forelskede og få sig en kæreste. Ja, kærlighed er svær, men der er nogle ting, som du kan gøre selv for at hjælpe den på vej.

For når du stadig er single, er der måske nogle ting, som du gør forkert. Det kan derfor være en god ide, at du er opmærksom på dem, når du næste gang møder en person, som du er interesseret i.

  1. Du er for lang tid om at handle

Nogle mennesker kan gå rundt og være afstandsforelskede i andre i flere år, men hvis du gerne vil finde ud af, om vedkommende er noget for dig, er du jo nødt til at prøve det af. Du er nødt til på en eller anden måde at få vedkommende noget mere i tale og prøve at finde ud af, om han eller hun er interesseret i dig. Det nemmeste er selvfølgelig at sige det direkte, men hvis du turde det, havde du nok gjort det for længe siden. Du kan også prøve at skrive et brev. Eller generelt bare komme til at tale mere med vedkommende de steder, hvor I mødes.

  1. Du holder for meget igen

Hvis du er for tilbageholdende, når du dater nogen, vil de højst sandsynligt blive trætte af dig efter nogle dates. Selvom det kan være svært at vise, at du er interesseret, er du nødt til at gøre det, for at den anden kan vide, at I rent faktisk har gang i noget, som I kan bygge videre på. Hvis du er for tilbageholdende, bliver det tolket som et tegn på, at du ikke er interesseret.

  1. Du er for interesseret

En anden mulighed er, at du er for interesseret. Det er heller ikke godt, når du dater. Hvis du omtaler jer som kærester, efter at I kun har mødt hinanden et par gange, og du allerede efter kort tid taler om, at han eller hun skal møde dine forældre og begynder at tale om børn, kan det være med til at skræmme din nye flirt væk. Han eller hun ønsker jo det samme, når de gerne vil have en kæreste, men når der bliver sat ord på det for hurtigt, kan det også være et turn of.

  1. Du leder ikke nok

Du finder ikke kærligheden derhjemme foran TV’et eller computeren. Du er nødt til at komme ud i virkeligheden og møde folk. Selvom det kan være rart at skrive med folk via forskellige datingsider, er det kun, når du møder dem i virkeligheden, at du finder ud af, om de er noget for dig. Så du kan sagtens bruge nettet f.eks. gennem datingpilot.dk til at få kontakt med dem, men det er ude i det virkelige liv, at jeres forhold skal foregå.