For mig er det kun viden og teknologi spørgsmål

6799967344_6f3ac516a7_bViden og teknologi er nogle nøgleord for den rigtig gode tømrermester, men der findes dog stadig i dag tømrermester, som ikke går så meget op i dette.

Igennem årene har jeg mange gange skiftet mening om hvad jeg mener der er det allervigtigste ved mit fag og ved det at være tømrermester. Jeg har spurgte i nær og fjern, men dog mest i Horsens og Vejle da netop det er mine hjembyer. Jeg blev født i Horsens og flyttede senere til Vejle. Men ingen her, eller nogen andre steder for den sags skyld har kunne give mig et svar på hvad der bør være vigtigst for en tømrermester.

Der er mange, som har sagt til mig, at det selvfølgelig er det allervigtigste at være god til sit fag og kunne udføre et godt håndværk. Og mange mener, at hvis bare man opfylder dette så er man godt med. Dette kan blandt andet læse om her http://www.htt-aps.dk/toemrermester/. Men den klogeste person jeg kender sagde noget til mig, der især gjorde indtryk og det var, at viden er noget af det der var vigtigst for at være en god d tømrermester og først synes jeg det lød lidt mærkeligt.

Med et godt hoved skal man nok blive en god tømrermester

Jeg har siden da tænkt meget over dette og jeg er efterhånden blevet meget enig. For det at have en viden, om mit fag som tømrermester og om verden og samfundet generelt gør, at jeg kan udføre mit arbejde meget bedre. Både fordi, at jeg på den måde reflekterer mere over tingene, men også fordi jeg nu har den viden, som der skal til for at blive en tømrermester, som ikke bare er god til sit håndværk, men som også har en stor viden.