Leg som aldrig før med Playmobil piratskib

Begiv dig ud på en farefuld rejse, led efter den forsvundne skat, gå planken ud, slås med sværd og sabel og mærk havets salte skumsprøjt imens du hænger i skibets mast. Lyder dette sjovt? Det er det med garanti også. Og med Playmobil kollektion af piratlegetøj, så er du nu tættere på at leve drømmen som modig pirat sejlende på de syv verdenshave end nogensinde før. Legetøjet er nemlig så spændende og livagtigt, at du næsten kommer til at føle, at du er ombord på skibet selv.

Udbyg din flåde med Playmobil

Et Playmobil piratskib er et produkt, der længe har været populært blandt såvel små som de lidt større børn. Piratskibet er nemlig umådeligt stort, og så er det fyldt med detaljer, præcis ligesom et rigtigt piratskib ville være det. Udstyret med blandt andet ægte kanoner, ammunition, som gemmer sig under dækket og et mandskab på to pirater er der mange timers sjov og leg bare i dette ene stykke legetøj. Men det kan blive endnu bedre, for med Playmobils piratkollektion, kan man skabe en hel verden.

Udover piratskibet og de medfølgende pirater er der nemlig mulighed for at benytte sig af muligheden for at føje en lang række af andre produkter til sin samling af piratudstyr. Således tilbyder playmobil for eksempel en stor mængde af forskellige piratfigurer. Det er også muligt at få mindre piratskibe, så man kan danne sig en hel flåde. Eller man kan udbygge universet ved at lege med et piratfort, et piratskjulested eller et soldaterskib. Med alle disse muligheder for tilføjelser til dit Playmobil piratskib, er det egentlig kun din egen fantasi, som sætter grænser. Playmobil har mange års erfaring med produktion af legetøj til børn, og leverer kun kvalitet. Se hele udvalget af piratudstyr på https://www.playmobilbutikken.dk/shop/playmobil-pirater-21c1.html.