Disse tre lejligheder kan du også bruge tyrolertøj til

Tyrolertøj er selvfølgelig mest kendt for at blive brugt, når du skal til oktoberfest i efteråret. Der er det med til at give dig det helt rigtige udseende, men der er også mange andre lejligheder, hvor du kan bruge det sjove og anderledes tyrolertøj. Vi guider dig til tre af dem her.

  1. Udklædningsfesten

Hvis du skal til udklædningsfest er der intet forgjort i, at du tager dit tyrolertøj på til den fest. Det er en nem og hurtig måde at blive klædt ud på og en god mulighed for dig for at bruge dit kostume nogle flere gange. Det kan derfor være en rigtig god ide.

  1. Polterabend

Du kan også tage dit tyrolerkostume på, når du skal til polterabend. Ofte vil I have noget fælles udklædning til en polterabend, der indikerer, at I er en del af den samme gruppe. Det er dermed også en god mulighed for jer for at fastslå, at I alle er en del af den samme gruppe, når I alle har tyrolerkostume på. Det er både sjovt og anderledes – og igen en god mulighed for dig for at få brugt dit tyrolertøj noget mere.

  1. Julefrokosten

Holder du julefrokost med nogle af dine nære venner, kan du også foreslå, at I kommer udklædte. Det er også en sjov måde at gøre lidt ekstra ud af jeres julefrokost. Når I bare er jeres lille gruppe, er det fint at have noget skørt og sjovt tøj på. Det er bare med til at højne stemningen fra start af. Det er derfor en god mulighed for dig.

Der er altså mange forskellige lejligheder, hvor du kan bruge dit tyrolertøj. Det er derfor en god ide, at du leder efter dem, så du kan få brugt dit tøj mest muligt. Det er dyrt, hvis du kun bruger det en gang i hvert fald. Hvis du gerne vil finde noget tyrolertøj i en god kvalitet og til en rimelig pris, kan du se mere på http://dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67/ . De har et stort udvalg af tøj til både mænd og kvinder.