Idéer til julegaver til dagplejemor

Har du en lille tumling i en dagpleje, hvor junior bliver passet af en fantastisk dagplejemor, så er du måske en af de mange, der gerne vil vise dagplejemoren, at hun er værdsat og en vigtig brik i jeres liv og i jeres barns liv. Dette kan du blandt andet gøre ved at give hende en afskedsgave, når barnet stopper i dagpleje, men det er til gengæld lige så oplagt at give dagplejemoren en julegave, så man kan vise hende, at hun er værdsat, mens barnet rent faktisk stadig går hos hende. Spørgsmålet er bare, hvad man giver en dagplejemor i julegave?

Julegaven til dagplejemor afhænger lidt af, hvor godt du kender hende

Nu er der jo forskel på, hvor godt man egentlig kender sit barns dagplejemor. Der kan derfor være meget stor forskel på, om du synes det er relativt nemt at finde på en julegave, eller om du er på helt bar bund. Hvis du kender lidt til hendes hobbyer og fritidsinteresser, så kan du naturligvis tage udgangspunkt i disse, når du skal købe en gave. Ellers kommer her en liste med nogle bud på julegaver til dagplejemoren, hvor du ikke går helt galt i byen, og ellers kan du søge mere inspiration på: https://gavejagt.dk/modtager/gave-til-dagplejemor/

  • Pænt pynt til hjemmet
  • Lækkerier
  • Gavekort
  • Hobbyting

Pyt til hjemmet

Pynt til hjemmet er næsten altid et hit. Du kommer jo i hendes hjem, så det er rimelig nemt at få en fornemmelse af, hvad hendes stil er. Her kan du eventuelt overveje ting som et lyshus fra Kähler, flot keramik eller måske en lidt mere direkte værdsættelse i form af glaskunst, hvor der står en sød og mere eller mindre personlig tekst til dagplejemoren.

Lækkerier

Hvem elsker ikke at få lækkerier? Det kan være alt fra en æske med luksus chokolade til en fin gavekurv, hvor der er en blanding af alt muligt lækkert til ganen og måske nogle små fine nipsting.

Gavekort

Er du meget i tvivl om, hvad hun vil kunne lide, eller synes du, at hun trænger til et afbræk fra børnepasningen, så kan du jo købe et gavekort til hende. De findes i mange forskellige prislejer med alt fra en tur i biografen med popcorn til et lækkert wellness ophold på en weekend. Det kommer helt an på, hvor stort et gavebudget, du arbejder ud fra.

Hobbyting

Har hun en hobby som eksempelvis maling på sten, hækling eller lignende, så kan du jo købe lidt forskelligt hertil og pakke det ind i en sød lille kurv.

Har du et meget tæt forhold til dit barns dagplejemor?

Hvis i har et meget tæt forhold og du kender hende rigtigt godt og personligt, så kan du jo også vove dig u di at give hende et gavekort til noget nyt og spændende sexlegetøj. Det skal du nok ikke give dig i kast med, hvis i kun siger goddag og farvel til hinanden, men hvis i kender hinanden godt og hun er meget åben omkring sådanne lidt specielle emner, så er det da bare at go for it.